20 Nisan 2012 Cuma

Kim Bilir...


Kim bilir, belki bu gece sonun bir başlangıcıdır...
Kurduğumuz hayaller, hedeflediğimiz gerçekler bir noktada kesişir... Kötüye o kadar endeksleniriz ki belki kesiştiğimiz o nokta bizi havalara uçurur ve pişmanlık kuyruğunu bacaklarının arasına alıp gider.
Kim bilir...
Düşünmeden hareket edebileceğiniz zamanlar vardır... Vücudunuz kavrulur, o an dışında hiçbirşeyi önemsemezsiniz. Yapmak ister yaparsınız, söylemek ister söylersiniz. Hayatınızda yaşayabileceğiniz en tatlı zamanlardır, anlardır onlar... Hatta sonradan pişmanlık duyacağınızı bile bilirsiniz, asla yapmayacağınızdır o asla söylemeyeceğinizdir.. Ama çıkar gider sizden artık..
Bazen de düşünmeden yapabileceğiniz hareketleri düşünürsünüz, nolur sanki dersiniz, ne kazanırımı düşünmezsiniz ne kaybederimi hesaplarsınız. Bilançonuz ağırdır, yapmamaya karar verirsiniz, istemiyor gibi davranırsınız kendinize. Profesyonelizdir kendimizi kandırmak konusunda zaten :)
Ama olayları akışına değil bırakmak yönlendirecek ketler bile kurarsınız. Sonra kader ağlarını ördü...

Kim bilir...
Belki de bu gece rüyalarınız ütopyalarınızda keyif bulur, geceleriniz beyaza bürünür...
Ya da;
Tatmadığınız kadar acı ve pis bir pişmanlık duyarsınız. Derinizi yüzmek istersiniz. "Berbat" hissettiğiniz duyguyu tanımlamanın yanına bile yaklaşamaz... "Tahmin edilebilir bir pişmanlıktı paralama kendini!" dersiniz ama tadını çıkardığınız an'a geri dönmek mümkün değildir ve uyuşturucu etkisini kaybetmiştir.

Ama devam etmemiz gerekir. Asıl sorulması gereken soru; Nasıl devam edeceğimizdir?

Kabullenerek...

En azından benim bulduğum çözüm bu. Her halükarda çatışmayı tercih ederdim ama çatışabileceğim yalnızca bir ben var benden içerilerde. Baş ağrısı yapıyor...
Kabullenin..
Peki ya kabullendikten sonra o berbat duyguyu ve unuttuktan sonra her Ademoğlunun yaptığı gibi, tekrar tatlıdan bir parça almak istersem ...

2 yorum:

  1. sevindim böylsine hoş ifadelerle donatılmış sayfayı keşfettiğime:)
    izliyorum sizi.
    beklrim bende sayfama,arzu ederseniz elbette..
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için. Sayfanızın takipçisiyim artık :) Çok güzel paylaşımlarınız var. Sevgiler.

    YanıtlaSil